Berikut adalah langkah-langkah untuk menjadi agen jualan berdaftar kami:

one drop perfumes cheap one drop perfumes

PACKGAGE RM 280

VIA PAYPAL 80USD


one drop perfumes cheap one drop perfumes

PACKGAGE RM 350

VIA PAYPAL 100USD

Oleh itu bagi mereka yang berminat untuk menjadi AGEN JUALAN One Drop Perfumes ini, anda hanya perlu membuat beberapa langkah mudah iaitu :

1 - Daftar secara percuma di dalam kedai online tersebut iaitu di SINI

2 - Kemudian anda dikehendaki mengisi username & email anda

3 - Password akan diberikan di dalam email untuk anda login kedalam kedai online tersebut.

4 - Bagi membuat tempahan ke atas One Drop Perfumes ini, anda perlu ke ruangan kumpulan "One Drop Perfumes "

5 - Sekiranya anda ingin menjadi agen jualan, klik pada "PAKEJ RM 280/ PAKEJ RM350" dan tekan "Beli" . Bagi pembeli yang ingin membeli produk One Drop Perfumes, pilih yang mana set yang ingin ditempah.

6 - Untuk Makluman, panduan "cara pembelian & cara pembayaran" disediakan bagi pengguna baru.

7 - Untuk pembelian seterusnya, anda hanya perlu memilih set One Drop Perfumes yang ditawarkan di dalam kedai online tersebut.


Bagi mereka yang SERIUS & BERMINAT untuk menjadi agen kami, sila tinggalkan pertanyaan anda di :

- Diruangan komen seperti dibawah ( NAMA & EMAIL )

- Diruangan Memo Pelanggan & Agen Jualan

- Daftarkan diri secara percuma di MYBLOGLOG

- Subscribe E-MAIL secara PERCUMA diruangan "BERITA TERKINI"

P/S : AYUH!!! SEGERALAH REBUT PELUANG KEEMASAN INI KERANA " YANG PENTING BUKAN DIMANA ANDA SEMUA BERMULA....TETAPI DIMANA SEMUA ANDA AKAN BERAKHIR...!!!!








303 comments

  1. raja noraini // September 27, 2008 at 11:31 PM  

    Saya Berminat untuk menjadi agen saudara! sila emailkan kepada saya sekarang juga - rajanoraini99@yahoo.com

  2. farisa // September 27, 2008 at 11:33 PM  

    BONUS TAMBAHAN??? huishhh...dah bagi diskaun ada bonus tambahan lagi...ini sudah bagus....email sy juga yer - farisa_81@yahoo.com

  3. admin // September 27, 2008 at 11:35 PM  

    Kepada raja noraini dan farisa, sila semak e-mel anda. Segala butiran yang diperlukan telah saya hantar kepada anda..Terima kasih!

  4. cik zura // September 30, 2008 at 4:47 AM  

    saya tempah 10 set dulu...butiran telah saya email kepada admin..tq

  5. zulaika-pd // September 30, 2008 at 4:49 AM  

    saya juga berminat untuk menjadi agen bagi pihak anda! email maklumat agen kepada saya - nur_zulaika83@yahoo.com

  6. admin // October 1, 2008 at 9:48 AM  

    salam cik zura..maklumat pembelian anda telah kami terima...memandangkan sekarang tgh cuti umum sambut hari raya aidilfitri, kami akan proses penghantaran kepada anda selewat-lewatnya isnin depan..terima kasih!

  7. admin // October 1, 2008 at 9:48 AM  

    salam zulaikha-pd...maklumat lengkap agen jualan telah kami hantar..sila semak email anda...terima kasih

  8. zul-penang // October 3, 2008 at 8:07 AM  

    salam admin..saya berminat utk menjadi agen jualan saudara..sila emailkan kepada saya di zul_penang83@yahoo.com

  9. admin // October 3, 2008 at 10:03 PM  

    salam zul-penang...sila semak email anda untuk maklumat penuh agen kami..TQ

  10. Anonymous // October 5, 2008 at 1:13 AM  

    sy berminat tok jd agen.
    please email me at come_cakes@yahoo.com

  11. admin // October 5, 2008 at 3:03 AM  

    Salam sejahtera... sila semak email (come_cakes@yahoo.com) untuk maklumat agen jualan kami...TQ

  12. Anonymous // October 6, 2008 at 9:08 AM  

    saya nak tau agen yang ada dekat area sri damansara..ada? kalau ada call saya 0133333727. (Nik)

  13. admin // October 6, 2008 at 9:27 AM  

    salam nik...buat masa ini, tiada agen jualan kami bagi kawasan damansara.. Adalah dialu-alukan sekiranya anda berminat untuk menjadi agen jualan bagi kawasan tersebut..TQ

    P/S: sekiranya anda ingin membeli produk ini, anda boleh terus berhubung dengan saya (SHAM) selaku admin blog ini.

  14. noorhudaa abu bakar // October 6, 2008 at 7:38 PM  

    saya juga berminat untuk menjadi agen bagi pihak anda! email maklumat agen kepada saya - noorhudaa@uemnet.com/dik_da222@yahoo.com

  15. admin // October 6, 2008 at 9:19 PM  

    Salam NOORHUDA...TQ atas kesudian untuk menjadi agen kami...sila semak email anda untuk maklumat lanjut...!

  16. Anonymous // October 7, 2008 at 6:05 AM  

    saya berminat utuk menjadi agen. ini email saya nizamsky@gmail.com. terima kasih - nizam

  17. Selangkah Ke Alam Jutawan // October 7, 2008 at 10:52 AM  

    Saya Berminat untuk menjadi agen saudara! sila emailkan kepada saya sekarang juga - Nashgoth@gmail.com

  18. Anonymous // October 8, 2008 at 12:53 AM  

    Ingin maklumat lanjut, sila email kepada hash_nita@yahoo.com

  19. Anonymous // October 8, 2008 at 3:26 AM  

    Salam, saya berminat untuk menjadi agen. Dimana pejabat saudara supaya senang saya dapatkan stok terus dari saudara. Ini email saya nlaila78@yahoo.com.TQ

  20. Anonymous // October 8, 2008 at 9:27 PM  

    salam...saya berminat nak jadi agen....hantar detail ke lady_sha@ymail.com...ada tak banner atau bunting pasal perfuma nie? saya nak gantung depan kedai saya...thanks

  21. suelily // October 10, 2008 at 3:15 AM  

    sy berminat utk mnjdi ejen..sila email ktrngn lnjut di suelily_8118@yahoo.com..tq..

  22. admin // October 11, 2008 at 5:09 AM  

    salam laila...sila semak email anda untuk maklumat lanjut mengenai agen jualan kami..TQ

  23. admin // October 11, 2008 at 5:10 AM  

    salam lady sha...sila semak email anda untuk maklumat lanjut mengenai agen jualan kami..TQ

  24. admin // October 11, 2008 at 5:10 AM  

    salam suelily...sila semak email anda untuk maklumat lanjut mengenai agen jualan kami..TQ

  25. izzkelana // October 14, 2008 at 1:09 AM  

    saya berminat... market oppportunity yang baik di kolej... pliz email me... zulmontel_kemamang@yahoo.com ... thanks

  26. Anonymous // October 14, 2008 at 4:02 AM  

    saya berminat utk menjadi agen
    snmssmns@yahoo.com.my

  27. dini // October 14, 2008 at 6:57 AM  

    salam...saya berminat untuk menjadi ejen.ini email saya.adinbest183@yahoo.com

  28. admin // October 14, 2008 at 8:36 AM  

    salam izzkelana..sila semak maklumat agen jualan kami di email anda..TQ

  29. admin // October 14, 2008 at 8:37 AM  

    salam dini...saya tidak dapat menghantar maklumat kepada anda kerana email tak valid...sila bagi email lain anda...TQ

  30. johari // October 14, 2008 at 6:15 PM  

    salam admin..saya berminat utk menjadi agen jualan anda..sila emailkan kepada saya di thr33fingers@yahoo.com

  31. admin // October 14, 2008 at 6:48 PM  

    salam johari...sila semak email anda untuk mengetahui maklumat agen jualan kami...TQ

  32. lorongsetia8 // October 15, 2008 at 12:20 AM  

    salam pada admin dan guest,

    saya juga berminat nak jadi agen jualan, dah lama benar cari stokis ni...

    pls email to nafisah81@yahoo.com

  33. Anonymous // October 15, 2008 at 7:54 PM  

    Salam.Saya berminat untuk menjadi agen jualan bagi produk One Drop perfumes.
    Sila email butiran ke alamat email;
    anilza31@yahoo.com

  34. admin // October 15, 2008 at 9:57 PM  

    salam nafisah...silasemak email utk maklumat agen jualan kami...TQ

  35. admin // October 15, 2008 at 9:57 PM  

    salam anilza..sila semak email utk maklumat agen jualan kami..TQ

  36. Anonymous // October 16, 2008 at 2:30 AM  

    emailkan kpd saye juge tentang maklumat agen jualan secepat yg mungkin ye.onenonlydo4@yahoo.com
    nk tanya,ade ke agen di kwsn wangsa maju/setapak?

  37. admin // October 16, 2008 at 4:07 AM  

    salam saudari...sila semak email utk maklumat lanjut agen jualan kami...TQ

  38. Anonymous // October 17, 2008 at 9:50 PM  

    salam admin,saya da mula jual perfume ni,tp melalui org lain,so sya b'minat untuk m'jdi ejen sndiri..plz email me..stareez_ahtb@yahoo.com

  39. admin // October 17, 2008 at 11:23 PM  

    salam saudara..sila semak email anda utk maklumat agen jualan kami...memandangkan anda telah menjual produk one drop perfumes sekarang, daftar segera dengan kami utk menikmati harga diskaun kami..TQ

  40. Anonymous // October 22, 2008 at 8:24 PM  

    berminat untuk jadi agen jualan . emel saya - has_7519500@yahoo.com

  41. admin // October 22, 2008 at 8:44 PM  

    salam saudara..sila semak email saudara utk maklumat agen jualan kami..TQ

  42. Anonymous // October 22, 2008 at 10:22 PM  

    saya berminat utuk menjadi agen. ini email saya shaefy@gmail.com terima kasih - shahrudin

  43. admin // October 23, 2008 at 12:26 AM  

    salam saudara shahrudin..sila semak email saudara utk maklumat agen jualan kami..TQ

  44. Anonymous // October 23, 2008 at 12:48 AM  

    salam...saya nur adha..sedang menggunakan one drop perfumes ni..amat sesuai dan berkualiti...saya berminat untuk menjadi agen jualan...sila emelkan saya butiran lanjut di nuradhamansor@yahoo.com. terima kasih

  45. admin // October 24, 2008 at 6:20 AM  

    salam saudari nur adha..sila semak email saudara utk maklumat agen jualan kami..TQ

  46. Anonymous // October 27, 2008 at 10:35 PM  

    Askum...sy berminat nak jadi agen n berminat banting yang disediakan , so mcm maner sy nak dapatkan nye...email sy faqa_pkjaim@yahoo.com.my

  47. ema // November 1, 2008 at 6:20 AM  

    Assalamualaikum, encik saya berminat untuk menjadi agen kepada produk encik tetapi saya tidak tahu mcm mana nk mula. Boleh encik bg no. tpn encik untuk saya hubungi bg mendapatkan maklumat lebih lanjut? mcm mn dgn banner? cara saya dapatkannya? bg memudahkan penjualan produk di tempat saya krn di sini tiada lg agen yang menjual..e-mail saya norema86@yahoo.com.my

  48. Anonymous // November 2, 2008 at 3:04 AM  

    selamat petang.saya dari sabah dan saya berminat untuk menjadi agen. tlg email saya cara2 utk menjadi agen...email saya xavtyna@yahoo.com

  49. yatie // November 2, 2008 at 8:34 PM  

    assalamualaikum...sy amat berminat untuk menjadi agen jualan bagi produk ini..tetapi sy tidak tau macammane nak mulakannya..boleh x encik berikan nombor telefon untuk dihubungi..nie email sy yatie_polimas@yahoo.com

  50. Anonymous // November 3, 2008 at 8:53 AM  

    salam,
    saya b'minat untuk menjadi agen,boleh tolong e-mail maklumatnya pada saya?
    adyun308@gmail.com
    terima kasih....

  51. amy // November 7, 2008 at 9:10 PM  

    salam admin..
    sy amy dari B. Tun Razak, KL..berminat nk jd agen jualan tp xthu cmner..boleh x email kat sy ( kzjustinnsync@yahoo.com) ttg care2 nk jd agen & maklumat lanjt ttg bagaimane boleh jana pendaptan dri produk ni..terima kasih =)

  52. Anonymous // November 13, 2008 at 6:56 AM  

    nak 70 org jer? ada g ker kosong sy nak join gak
    nama:rostam
    email: rostam_prk@yahoo.com

  53. tamprk // November 13, 2008 at 7:05 AM  

    sy rostam bin saari, berminat nak jadi ahli atau agen ODP..harap dpt bg info yg jelas.
    email sy rostam_prk@yahoo.com

  54. admin // November 13, 2008 at 8:10 PM  

    salam rostam bin saari..sila semak email saudara utk maklumat agen jualan kami..TQ

  55. gaban // November 16, 2008 at 7:12 PM  

    azizoe_82@yahoo.com...sy pun berminat jugak...

  56. Anonymous // November 17, 2008 at 11:41 PM  

    Saya Berminat untuk menjadi agen saudara! sila emailkan infor kepada saya sekarang juga - ladysakura25@yahoo.com

  57. admin // November 18, 2008 at 1:48 AM  

    salam ladysakura...sila semak email anda untuk maklumat lanjut agen jualan kami...TQ

  58. Mohamad Hafeazal // November 20, 2008 at 2:44 AM  

    Salam.saya dari sarawak dan saya berminat untuk menjadi agen. tlg email saya cara2 utk menjadi agen...email saya ezurain@gmail.com

  59. Kamal // November 21, 2008 at 12:07 AM  

    saya berminat nak jadi agen.....harap dpt email kan maklumat lanjut ke ka_mal03@yahoo.com. (Kamal)

  60. Anonymous // November 21, 2008 at 8:27 AM  

    salam, berapa paling murah kalau sy amik 50 kotak.

  61. admin // November 22, 2008 at 3:39 AM  

    salam...utk 50 set sila klik pada nick admin diatas utk rujukan...TQ

    http://cheap-one-drop-perfumes.blogspot.com/2008/10/cheap-one-drop-perfumes-bulk-offer-one.html

  62. admin // November 22, 2008 at 3:40 AM  

    Salam kamal...sila semak email anda utk maklumat agen jualan kami..TQ

  63. admin // November 22, 2008 at 3:40 AM  

    Salam Mohamad Hafeazal ...sila semak email anda utk maklumat agen jualan kami..TQ

  64. alikhlas // November 22, 2008 at 8:27 AM  

    salam..
    saya nak order 6 set dan berminat nak jadi agen jualan.harap dpt emel saya utk maklumat lanjut..tq...emel saya:
    khairun.ikhlas@gmail.com

  65. Anonymous // November 22, 2008 at 9:04 AM  

    salam..saya berminat nak jadi agen jualan produk tuan.harap dpt beri keterangan lanjut ..emel saya: qeywai@yahoo.com

  66. Anonymous // November 23, 2008 at 5:44 AM  

    SALAM..SAYA ROSIAH BTE SLEIMAN AMAT BERMINAT MENJADI AJEN JUALAN PRODUK NI..TOLONG EMAIL DI
    hana_16888@yahoo.com UTK CONFIRM JIKA ADA KEKOSONGAN. TQ

  67. Anonymous // November 23, 2008 at 6:13 PM  

    haiiii...iu bminat sgt nie mmg tgh ikut perkembangan tuk jd pegedar so tlg email kt iu ea nie email aieyu_81@yahoo.com

  68. Anonymous // November 23, 2008 at 6:42 PM  

    saya aieyu, saya berminat nk beli 6set n jadi agent tlg email kt saya email aieyu_81@yahoo.com

  69. Anonymous // November 23, 2008 at 8:39 PM  

    saya boleh jadi agen di pengkalan chepa dan kota bharu kelantan. sila emelkan ke khairilazmin89@yahoo.com.

  70. nurul // November 24, 2008 at 3:27 AM  

    salam...saya amt berminat untuk menjadi agen jualan...sila email saya secepat yang mungkin....
    nurdania.ismail@yahoo.com.my

  71. nurul // November 24, 2008 at 3:30 AM  

    salam...saya amat berminat menjadi agen jualan...email saya
    nurdania.ismail@yahoo.com.my

  72. zairie // November 24, 2008 at 10:22 AM  

    salam admin..
    sy zairie dri JB..berminat nk jd agen jualan tp xthu cmner..boleh x email kat sy ( jerung.sungai01@yahoo.com) ttg care2 nk jd agen & maklumat lanjt ttg bagaimane boleh jana pendaptan dri produk ni..terima kasih =)

  73. Anonymous // November 25, 2008 at 3:53 AM  

    Salam, saya farid dari banting, kuala langat.. Sangat berminat untuk menjadi agen wonderful perfumes ini. email saya faridf@pacestarind.com ... harap dapat feedback a.s.a.p dari encik. TQ

  74. mhmd92 // November 25, 2008 at 7:52 PM  

    salam,

    saya sangatlah bersemangat dan berminat nak jadi ejen jualan onedropperfumes.

    tolong email saya details to dzul92@gmail.com

  75. Anonymous // November 26, 2008 at 5:35 AM  

    berminat utk jadi agen. Sila email kan detail ke noorazlind@yahoo.com

  76. Anonymous // November 26, 2008 at 11:05 PM  

    saya bminat utk mjadi agen.plz email to nyot_81@yahoo.com

  77. zulJB // November 27, 2008 at 5:36 PM  

    askum sy berminat nk jadi agen.email plz zuldaud25@yahoo.com.my

  78. nsarmd // November 30, 2008 at 8:58 AM  

    salam..saya berminat nak jadi agen jualan produk tuan.harap dpt beri keterangan lanjut ..emel saya: nsarmd@yahoo.com

  79. denny // December 1, 2008 at 10:06 AM  

    saya telah menjual sebanyak 40 set seminggu pada harga rm** di Miri Sarawak. Bekalan tersebut saya perolehi daripada pembekal daripada Brunai. Kini saya bersedia untuk menjadi agen yang sah di Borneo. Maka berilah saya peluang untuk bekerjasama bagi memajukan bisnes ini. dennyyy_1234@hotmail.com

  80. Anonymous // December 3, 2008 at 1:06 AM  

    ena pun nak jadi ejen one drop ni...ni email ena k... adeq_enna81@yahoo.com

  81. Anonymous // December 4, 2008 at 4:02 AM  

    sy sangat berminat nak jadi agen.
    email sy achik_insaf@yahoo.com

  82. Anonymous // December 4, 2008 at 6:16 AM  

    sy bminat mjadi ejen.
    plz email to fae4014@yahoo.com.my

    blh sy tau berapa rmai ejen kat kuantan ni..
    tq

  83. Anonymous // December 4, 2008 at 10:58 PM  

    Saya berminat nak jadi agen, sila emailkan saya maklumat terperinci di shareena_chehamid@hotmail.com
    TQ

  84. Anonymous // December 6, 2008 at 7:05 PM  

    saya berminat utk jadi agen onedrop perfume... sila email pada saya... wan_azni@yahoo.com..sy nk tahu bulk price utk 50kotak ke atas...plz reply asap,tq..

  85. Sharifah // December 8, 2008 at 10:02 AM  

    Saya ingin menjadi salah seorang daripada agen jualan saudara. Harap dapat emailkan kepada saya maklumat dan apa yang perlu saya buat ke Angcun_08@yahoo.com. Terima kasih.

  86. Anonymous // December 10, 2008 at 8:59 PM  

    ehh..cam best giler...modal pun dah ader ni..leh antar maklumat lanjut kat ebbest_88@yahoo.com....interestedlah nak jadi egen...

  87. siti // December 12, 2008 at 1:22 AM  

    saya ingin menjadi ajen anda. sila bekalkan maklumat lengkap ke tokdeng@gmail.com.terima kasih

  88. Anonymous // December 13, 2008 at 10:59 PM  

    saya berminat untuk menjadi agen jualan my e mail- maznun56@yahoo.com

  89. Anonymous // December 17, 2008 at 5:53 PM  

    saya berminat untuk menjadi agen jualan nyn_shoe@yahoo.com

  90. Anonymous // December 19, 2008 at 7:29 AM  

    helo! saya juga nk jadi agen, sila emailkan maklumat ke lene_shandy@yahoo.co.uk

  91. Anonymous // December 20, 2008 at 6:54 PM  

    Ok, kalau saya berminat jugak utk jadi agen, masih ada kekeosongan ke??? email saya cikgu_nisa@yahoo.com

  92. Anonymous // December 20, 2008 at 10:24 PM  

    saya pun berminat. mash ada kosong lagi ke?? email sya cikgu_nisa@yahoo.com

  93. Anonymous // December 21, 2008 at 10:23 PM  

    tolong hantar segala maklumat keistimewaan menjadi ejen ke isnurtaqwa_iman@perdana.um.edu.my atau ke muhdfaris_faris@yahoo.com

  94. Intan Liana // December 22, 2008 at 5:05 AM  

    Salam..

    Ada lagi kosong utk jadi agen???kalau ada boleh x tlong emailkn butir lengkap macam mana dan apa yg saya perlu lakukan utk jadi agen.. inliana@gmail.com

    time kasih.. ('-')

  95. Anonymous // December 22, 2008 at 5:41 PM  

    berminat nak jadi agen jualan
    lynn2206@yahoo.com

  96. Anonymous // December 26, 2008 at 10:25 PM  

    hai, saya norizam dari kuching, sarawak. saya berminat untuk buka satu kiosk untuk one drop. boleh tolong? norizamj@sarawaknet.gov.my atau super_ijam@yahoo.com

  97. Anonymous // December 29, 2008 at 5:01 PM  

    Hi,

    Saya juga berminat untuk jadi agen jualan tapi kalau saya nak dtg sendiri untuk ambik perfumes mcm mana yer..sbb harga yg saya dapat dari orang lain tak jauh beza (tak termasuk kos penghantaran) dgn yang di offer (RM32 + RM 6kos). Tolong email kan ke azah_leogirlz82@yahoo.com

  98. Anonymous // December 30, 2008 at 11:17 AM  

    saya berminat untuk menjadi agen..ini emel saya:
    dzul2020@gmail.com

  99. ayu // January 1, 2009 at 8:25 PM  

    berminat utk jadi agen jualan tapi terlepas tarikh 31/12/2008 tu...masih boleh lagi ke? email saya, ayus78@yahoo.com

  100. Anonymous // January 2, 2009 at 6:52 PM  

    masih ada kekosongan utk menjadi agen? saiful_rizal76@yahoo.com

  101. Anonymous // January 13, 2009 at 5:14 AM  

    sy brmnt nk jd agent jualn d univrst sy- zubair84i@yahoo.com

  102. Nuwairani // January 18, 2009 at 11:15 PM  

    Salam. Masih ada peluang nak jadi agen ke? Saya berminat, tinggal di kawasan Kajang. Emel saya: chenuwai@gmail.com. Terima Kasih.

  103. Anonymous // January 26, 2009 at 10:40 PM  

    salam, saya diana berminat nak jadi agen.. bagaimana caranya...email saya dida_0517@yahoo.com....

  104. linie // January 28, 2009 at 5:42 PM  

    tolong hantar pada saya juga di linie76@yahoo.com.

  105. faisal // January 28, 2009 at 9:30 PM  

    saya berminat untuk menjadi ejen di kawasan Kepong, faisal.msapari@gmail.com

  106. faisal // January 28, 2009 at 9:31 PM  

    Saya Berminat untuk menjadi agen saudara! sila emailkan kepada saya sekarang juga - faisal.msapari@gmail.com

  107. Anonymous // February 3, 2009 at 6:06 PM  

    berminat sangat untuk jadi agen saudara. sila emailkan kepada saya cumi_ati@yahoo.com

  108. Anonymous // February 3, 2009 at 6:11 PM  

    saya berminat untuk jadi agen saudara di Johor. sila email di cumi_ati@yahoo.com

  109. Nurul Ain // February 3, 2009 at 9:59 PM  

    hai, saye pun berminat jugak nak jadi dealer.. emailkan saya pseudo_stratified87@yahoo.com

  110. Anonymous // February 5, 2009 at 5:31 PM  

    saya ngin mencuba produk ini dan berminat untuk menjadi dealer.....
    saya tinggal di Singapura.Boleh tak emailkan saya senarai agen2 jualan yg berdekatan dgn tempat tinggal saya agar senang saya mengambilnya sendiri tanpa perlu membelinya secara online?email saya....
    suria_synn@yahoo.com.sg

    terima kasih.

  111. Anonymous // February 7, 2009 at 8:04 AM  

    kami ngin mencuba produk ini dan berminat untuk menjadi dealer.....
    email kami....

    thien_vg@yahoo.com.my

    terima kasih.

  112. kadir // February 12, 2009 at 6:53 PM  

    hi.saya amat berminat dengan produk ini.tolong bagitau agen terdekat di perlis jika ada.terima kasih. e-mail saya: kadir_2774@yahoo.com

  113. nzurac // February 13, 2009 at 11:06 PM  

    saya berminat nak jadi pengedar one drop perfumes ni. sila email kepada saya bagaimana nak menjadi pengedar. - nurazura_cheembi@yahoo.com

  114. Anonymous // March 1, 2009 at 7:24 PM  

    sye berminat nk jd dealer odp nie..any information antar kt email sye syahkassim@yahoo.com

  115. sofizaazyze // March 1, 2009 at 9:21 PM  

    hi...saya berminat utk menjadi pengedar one drop perfumes ni..sila email kan pada saya bagaimana caranya utk menjadi pengedar. friz159@yahoo.com

  116. Me // March 2, 2009 at 1:02 AM  

    saya berminat nak jadi agent.
    still available ker?
    email saya: razmizie@gmail.com

  117. Anonymous // March 2, 2009 at 4:41 AM  

    salam,
    saya amat berminat,
    sila email kepada saya juga cara2 utk menjadi pengedar...
    xilus_gergatos@yahoo.com
    thanks.

  118. Anonymous // March 2, 2009 at 5:34 AM  

    salam,
    saya berminat mahu menjadi pengedar,
    tolong email cara2nya ke email saya..
    xilus_gergatos@yahoo.com,
    thanks.

  119. Anonymous // March 2, 2009 at 8:37 PM  

    saya amat berminat untuk menjadi agen anda...sila email saya di: zrnamila@yahoo.com (ain)

  120. Anonymous // March 2, 2009 at 8:39 PM  

    saya telah mencuba produk ini dan berminat untuk menjadi agen anda...sila email saya secepat mungkin di alamat: zrnamila@yahoo.com (ain)

  121. Anonymous // March 2, 2009 at 10:54 PM  

    saya berminat untuk menjadi agen produk one drop perfumes..tlg send maklumat langkah2 untuk menjadi agen dan promosi untuk harga agen..
    email:zacqs_75@yahoo.com

  122. Anonymous // March 3, 2009 at 8:02 AM  

    jack_parsserl@yahoo.com
    a.s.a.p.
    full set

  123. Anonymous // March 4, 2009 at 8:54 PM  

    email pada sy...berminat menjadi agent-apit_eman@yahoo.com

  124. Anonymous // March 8, 2009 at 10:04 AM  

    saya berminat untuk menjadi agen produk one drop perfumes..

    tlg send maklumat langkah2 untuk menjadi agen..

    kaw:yan,kedah@baling,kedah
    email:last_song7@yahoo.com

  125. intan // March 8, 2009 at 6:41 PM  

    akum,sya tinggal di kerteh.. n berminat menjadi ejen,email sya dlaylaah@gmail.com tq

  126. rinnchan // March 8, 2009 at 11:11 PM  

    Sesuatu yang menarik untuk dicuba.
    Boleh saya dapatkan maklumat lanjut?
    Email : nazhatulrinna@yahoo.com

  127. Anonymous // March 9, 2009 at 7:45 PM  

    hai,
    saya mmg berminat utk menjual produk one drop perfumes ni..
    please email me requirement n cara2 utk menjadi agent serta harga bg agen. :) tq

    ren_amylia@yahoo.com

  128. Anonymous // March 9, 2009 at 9:18 PM  

    salam..sy berminat utk jd egen one drop perfumes..sila email pd sy caranya..tq

  129. Anonymous // March 9, 2009 at 9:27 PM  

    jenggots86@yahoo.com

  130. Anonymous // March 10, 2009 at 1:27 AM  

    salam,
    bagaimanakah cara utk menjadi agen dan menjana pendapatan sampingan melalui jualan one drop perfume.blh emelkan saya shah_cempaka@yahoo.com

  131. shahridz // March 11, 2009 at 4:32 AM  

    salam saudara admin,

    masih ada ruang utk sy menjadi agen??

    sy berminat utk tau lebih lanjut sila email kan segala butir tentang perkara tersebut ke email sy

    shahridz2020@gmail.com

  132. Anonymous // March 11, 2009 at 9:23 PM  

    salam,
    bagaimanakah cara utk menjadi agen dan menjana pendapatan sampingan melalui jualan one drop perfume.blh emelkan saya nor_ani2003@yahoo.com

  133. papa Jahat // March 12, 2009 at 12:03 AM  

    saya berminat nak jd dealer..harap dpt berikan sedikit informasi..
    nie email saya
    stylo_ruffedge@yahoo.com

  134. mia // March 13, 2009 at 10:22 PM  

    saya berminat untuk menjadi dealer
    blh bg sdkit informasi mengenai cara jualan komisen modal permulaan dan bagaimana untu daftar email saya di mia_allysiah@yahoo.com

  135. Anonymous // March 16, 2009 at 10:39 PM  

    saya berminat untuk menjadi dealer. Boleh tolong terangkan mengenaicarai jualan, komisen dan modal permulaan. email kpd saya rajanori@airproducts.com

  136. Anonymous // March 17, 2009 at 10:11 AM  

    assalamualaikum saudara..sy berminat nk jd dealer odp ni.boleh terangkan perincian jualan komisen dan modal permulaannye. ni email sy wep_6672@yahoo.com.my TQ

  137. ikmal // March 17, 2009 at 8:26 PM  

    Assalamualaikum, saya berminat untuk menjadi dealer. Tolong terangkan mengenai cara penjualan, komisen, cara mendapatkan stok dan sebagainya. emailkan kpd saya ikmalhasydan79@yahoo.com.my. terima kasih.

  138. Anonymous // March 17, 2009 at 8:34 PM  

    Assalamualaikum, saya berminat untuk menjadi pengedar. Boleh terangkan mengenaicarai jualan, komisen, sumber mendapatkan stok dan perkara yg berkaitan. Emailkan kpd saya ikmalhasydan79@yahoo.com.my.Terima kasih

  139. Anonymous // March 17, 2009 at 10:53 PM  

    salam...
    saya berminat utk jadi agent perfume ni..

    emailkan pada saya xxray012@yahoo.com

  140. Anonymous // March 18, 2009 at 1:46 AM  

    a'kum...dah lama sy nak jd ejen one drop perfume nie leh x bg skit informasi ?nie e-mail sy.
    era.gurlz@yahoo.com
    secepat yg mungkin k.time kasih...

  141. Anonymous // March 18, 2009 at 1:48 AM  

    Saya berminat untuk menjadi agen.Harap dapat bagi information.Email saya hasmira6559@yahoo.com.my

  142. Anonymous // March 19, 2009 at 8:59 AM  

    Saya berminat dan ingin tahu lebih lanjut lagi utk menjadi agen di Kuching & Sarawak.
    Email : zahrain66@yahoo.com

  143. Anonymous // March 20, 2009 at 5:17 PM  

    Assalamualaikum...

    Macamana nak Jadi Ejen ODP ? LEh email keterangan?

    memangtakpercaya@yahoo.com

  144. faiz // March 22, 2009 at 5:44 AM  

    faiz1037@yahoo.com

    berminat menjadi agen..

  145. son of // March 29, 2009 at 7:00 AM  

    berminat jadi agen.perlukan info detail.Email 4terima@gmail.com

    tq

  146. Anonymous // March 29, 2009 at 7:49 AM  

    Saya berminat menjadi agen.
    Nama : Adila bt Ab Khair
    Email : wanadila@yahoo.com

  147. fida // March 30, 2009 at 1:18 AM  

    Saya berminat nak jadi agen one drop. Boleh bagi information yang lebih terperinci.
    fida email saya twingirl_2001@yahoo.com

  148. Anonymous // March 30, 2009 at 5:51 PM  

    assalamualaikum... saya amat berminat untuk menjadi agen. harap dapat berikan maklumat lanjut ke idayu@lgm.gov.my.terima kasih.

  149. Anonymous // March 30, 2009 at 10:25 PM  

    Saya berminat menjadi agen.Boleh beritahu macamana cara untuk saya menjana pendapatan dengan one drop perfumes.Email saya aziziela_1209@yahoo.com.my

  150. Anonymous // March 30, 2009 at 10:31 PM  

    saya berminat menjadi agen.sila hantarkan keterangan mengenai produk ini dan cara menyertainya.Email saya aziziela_1209@yahoo.com.my

  151. Anonymous // March 30, 2009 at 10:57 PM  

    salam..
    saya berminat utk jd agen one drop perfume tetapi xtau mcmne prosedur utk membuat jualan.boleh terangkan tentangjualan,komisen yg akan diterima,modal permulaan serta faedah-faedah yang akan diterima.email sy nurul_rania@yahoo.com.my

  152. Anonymous // March 31, 2009 at 6:41 PM  

    saya berminat nk menjadi ejen produk ni. harap dapat maklumat lanjut

    email : riz_alz25@yahoo.com
    phone : 0137290487

  153. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ // March 31, 2009 at 10:34 PM  

    Saya berminat untuk menjadi Agent..diminta menghantar butir2 serta syarat untu menjadi agent n jumlah modal ke email saya love_lynn22@yahoo.com

  154. Salwa Sani // April 1, 2009 at 6:07 AM  

    Saya pun minat nak jadi agen...

    email detail ke salmiera@gmail.com

  155. Anonymous // April 1, 2009 at 6:49 AM  

    asalamualaikum....saya berminat tuk jadi pengedar/agen. bleh terangkan cara penjualan, komisen, cara dapatkan stok dan yg berkaitan..emailkan kepada saya zaiy_79@yahoo.com, hishamoldskol@yahoo.com...terima kasih byk2

  156. Anonymous // April 1, 2009 at 6:53 AM  

    salam...saya berminat tuk jadi agen/pengedar..bleh terangkan cara penjualan, komisen, mcmana nk dptkan stok n sebagainya...email saya zaiy_79@yahoo.com & hishamoldskol@yahoo.com...TQVM

  157. Anonymous // April 1, 2009 at 7:08 AM  

    Saya berminat nak jadi agen..cuba call Stokis Utara selalu busy..boleh terangkan macammana nak jadi agen dan faedah-faedahnya..bonus dan marketing plan ka. Email saya damigos78@gmail.com

  158. Anonymous // April 1, 2009 at 10:51 PM  

    akum...saya berminat ingin tahu cara menjadi agen jualan, boleh terangkan caranya, komisen, cara dapatkan stok dan dimana, modal berapa diperlukan dan apa yg berkaitan...emailkan kepada saya di gaban8286@yahoo.com..terima kasih-from :Azza-Shah Alam

  159. Anonymous // April 2, 2009 at 2:28 AM  

    Assalamualaikum...saya berminat untuk menjadi agen.boleh terangkan segala butiran mengenai produk ini dari A-Z.email saya cookshanks_1408@yahoo.com.terima kasih.

  160. Anonymous // April 2, 2009 at 2:53 AM  

    Allo..
    Saya betul2 berminat nak jadi agen ni.
    Tolong emailkan kepada saya segala yang di perlukan untuk menjadi agen & bagaimana nak buat tempahan. Email saya ialah xtna_76@yahoo.com.sg sekarang!
    Tak sabar nih.

  161. fee // April 2, 2009 at 11:48 AM  

    Saya amat2 berminat utk menjadi agen..
    Boleh terangkan cara2 utk wat perfume trading melalui blog or online with:
    1. stokis
    2. customers
    I need the info. as soon as possible..
    Thanks a lot..
    Email saya songbyfee@yahoo.com

  162. lie // April 3, 2009 at 9:55 PM  

    boleh terangkan macammana nak jadi agen dan faedah-faedahnya..bonus dan marketing plan . Email saya liez_bro@yahoo.com.my

  163. Anonymous // April 4, 2009 at 12:54 AM  

    salam
    amat berminat untuk menjadi agen jualan
    email: arkmal2000@yahoo.com

  164. Anonymous // April 4, 2009 at 12:57 AM  

    salam,
    amat berminat untuk menjadi agen jualan
    sila email pd arkmal2000@yahoo.com
    tq

  165. UngUeS VioLet // April 5, 2009 at 4:06 AM  

    salam,sy berminat utk jd agen.boleh sy tau maklumat dan bagaimana cara-cara utk menjadi agen?sitifatimah.ibrahim@yahoo.com.my

  166. suraya // April 5, 2009 at 8:14 PM  

    jika saya menjadi agen, apakah insentif yang akan saya perolehi. pakej RM210 meliputi berapa kotak one drop. Email saya surayabdullah@yahoo.com.my

  167. hangjebat // April 5, 2009 at 8:32 PM  

    saya amat berminat untuk menjadi agen jualan bagi menambah pendapatan saya...
    hangjebatj@yahoo.com
    saya dari subang.
    kakitangan kerajaan

  168. skinner // April 6, 2009 at 8:54 PM  

    salam,sy berminat utk jd agen.boleh sy tau maklumat dan bagaimana cara-cara utk menjadi agen?
    shahril8977@yahoo.com

  169. Anonymous // April 6, 2009 at 10:18 PM  

    salam,sy berminat utk jd agen.boleh sy tau maklumat dan bagaimana cara-cara utk menjadi agen? daakah ianya mmpunyai bonus tajaan, pairing,n lain2? income cmne lak dpt?
    mggu2 ke? bulan2?
    fakir_din@yahoo.com

  170. Anonymous // April 9, 2009 at 8:49 AM  

    salam,saya berminat ingin menjadi agen.berikan saya info-info dari A-Z,k.email saya:kyo.kun98@gmail.com.Terima kasih.

  171. iskandar // April 9, 2009 at 9:53 AM  

    send info kat saye
    pearl_frontier@yahoo.com

  172. Anonymous // April 9, 2009 at 10:53 AM  

    Saya berminat nak jadi agen One Drop Perfume. Sila hantarkan maklumat lanjut ke email zaini_miswan@yahoo.com

  173. Anonymous // April 10, 2009 at 8:58 PM  

    Saya Berminat untuk menjadi agen saudara! sila emailkan kepada saya sekarang juga - cikjamilahabdmanaf@yahoo.com

  174. Anonymous // April 11, 2009 at 8:25 AM  

    Saya berminat nak jadi agen One Drop Perfume... ini email saya.. siewyenchi85@gmail.com

  175. Anonymous // April 12, 2009 at 3:37 AM  

    saya berminat nak jadi agen one drop perfume..disertakan nama dan email saya

    farrahdina
    farra_eng@yahoo.com

  176. dinoe // April 12, 2009 at 5:12 AM  

    Saya ingin menjai stokis atau pengedar. Sila e-mail saya secepat yang mungkin apa yg diperlukan, terima kasih admin ---> jeriko_dinoe@yahoo.com

  177. Anonymous // April 13, 2009 at 1:58 AM  

    saya berminat untuk menjadi ejen dan ingin mengetahui dgn lbh lanjut ttg produk ni..tlg email maklumat lanjut ke email : izadhanim@yahoo.com

    tq..

  178. shaifful // April 13, 2009 at 8:30 PM  

    emel saya jugak. Ingat nak jual jugak,

    shaifful.md@gmail.com

  179. Anonymous // April 14, 2009 at 9:21 AM  

    salam.
    saya nak tau mcm ner nak jd ajen
    dan nak tau harga untuk ajen
    alia_adios@yahoo.com.my

  180. Super ZacK // April 15, 2009 at 2:16 AM  

    salam.
    nk tau detail lgi..
    power.renjes@yahoo.com

  181. Anonymous // April 18, 2009 at 8:55 AM  

    bleh x sya nak tau agen jualan di ipoh n emailkan detail2 tuk jd agen cmne n price tuk agen..
    mai_ahaks@yahoo.com
    tq.....

  182. JARAH // April 19, 2009 at 1:37 AM  

    Saya amat berminat untuk menjadi dealer di kawasan Kemaman, Terengganu. Bagaimana caranya? Berapa discount kalau saya purchase >80 kotak? Siapa yang boleh saya hubungi? Semua stok available ke tidak?

  183. Afdzal // April 22, 2009 at 7:49 PM  

    Salam,

    Saya berminat nak jadi ajen jualan. Sila email ke afdzalhusni@yahoo.com butiran lanjut dan maklumat utk jadi agen jualan. Wassalam

  184. Anonymous // April 24, 2009 at 4:23 AM  

    saya nak jadi agen .. maklumat lebih lanjut please!! my email: lovereenz@hotmail.com

  185. tengku // April 24, 2009 at 4:24 AM  

    sy berminat untuk menjadi agen..email sy adienda_18@yahoo.com

  186. arz // April 25, 2009 at 12:36 AM  

    salam, sy amat berminat nak jadi agent ni....email sy my_arz@yahoo.com detail2 y perlu sy lakukan.

  187. Anonymous // April 25, 2009 at 5:15 AM  

    salam...
    hai..sy berminat utk menjd agen one drop perfumes.bagaimana caranya n bagaimana sy ingin tahu komisyen yg sy perolehi dr jualan minyak wangi tersebut.sila terangkan kpd sy ngn lebih terperinci supaya sy mudah memahami dan tidak tertipu. nor.adila87@hotmail.com

  188. fadzli // April 27, 2009 at 9:52 PM  

    Saya Berminat untuk menjadi agen saudara! sila emailkan kepada saya maklumat & prosesnya - juniorecsb@yahoo.com

  189. Anonymous // April 28, 2009 at 8:42 PM  

    SAYA BERMINAT UNTK JD AGEN...BOLEH TERANGKAN BAGAIMANA CARANYA...
    E-MAIL SAYA DI :my_qaseh@yahoo.com

  190. ann // April 28, 2009 at 11:06 PM  

    hi..sy berminat utk jd agen...sila email kan maklumat lanjut kepada sy di email saya : my_qaseh@yahoo.com.
    thanx u...

  191. jibnajib // April 30, 2009 at 2:08 AM  

    Saya mohd najib ismail. saya sekarang berada di pengkalan chepa, kota bharu kelantan.amat berminat menjadi dealer. Sila emailkan maklumat berkaitan ke jibnajib@gmail.com.

    soalan saya: bagaimanakah prospek jualan one drop perfume setakat ini, pada pandangan saya begitu ramai yang ingin menjadi dealer. Bolehkah saya berjaya dalam perniagaan ini.?

  192. Anonymous // April 30, 2009 at 4:11 AM  

    SILA BERI MAKLUMAT BAGAIMANA MENJADI AGEN ONEDROP..ADA APA2 SURAT ATAU BORANGKAH YANG PERLU DIISI UNTUK MENJADI AGEN? EMAIL SAYA DI princess79my@yahoo.com

  193. mega // April 30, 2009 at 8:11 PM  

    saya berminat nak jadi agen...perlukan maklumat lanjut
    sila emaillkan ke
    jdiey_82@yahoo.com

  194. muskristal // May 4, 2009 at 9:35 PM  

    muskristal kembali. email me . muskristal@yahoo.com.my . Nak jadi ejen .Saya ada premis di salah sebuah daerah di johor. Plan dan strategi sedang di rangka. Ni tengah minat ni !............Jgn buat saya tunggu !

  195. Anonymous // May 9, 2009 at 5:46 PM  

    salam..sy nk tnye kt mane blh sy dpt kn produk nie di kuantan..
    bagaimana sy nk jd agen? plz email me : mentari85@yahoo.com

  196. maz // May 11, 2009 at 11:41 PM  

    berminat nak jadi dealer...e mail sy
    azny.zeta@gmail.com

  197. Anonymous // May 14, 2009 at 1:37 AM  

    minat sangat nak jadi agen,emailkan kat rosgirl85@yahoo.com t.q

  198. Anonymous // May 15, 2009 at 2:47 AM  

    sye berminat untuk menjadi agen bagi one drop perfume
    mcm mane carenye??
    hrp anda blh membantu

  199. Anonymous // May 18, 2009 at 10:49 PM  

    i am seriously interested to become an agent. Been reading about the product for quite sometime. Is it possible to have more details or meet up...? Kindly email me at sari.18009@gmail.com

  200. Anonymous // May 19, 2009 at 8:16 AM  

    tlg emailkan ke afiqah84@yahoo.com.sy berminat sgt nk jd agen ODP nie