Salam semua...disini saya ingin kongsikan bersama satu program mentor jutawan yang dikelolakan oleh Irfan Khairi yang merupakan salah seorang jutawan internet yang terkemuka di Malaysia. Beliau telah melancarkan program mentor jutawan

Program ini bertujuan untuk mendedahkan kepada kita secara jelas bagaimana untuk memberikan motivasi kepada diri kita sendiri untuk menjadi seorang jutawan. Buku mentor jutawan yang hanya berharga RM 40.00 sahaja dan mampu dimiliki oleh semua golongan. Berikut adalah antara ulasan buku mentor jutawan di media cetak:

Ulasan saya : Adalah amat merugikan sekiranya buku yang berharga RM 40.00 ini tidak dibeli kerana ilmu yang diberikan didalam buku tersebut jauh lebih tinggi nilainya! Padat dengan info menarik dan tips menakjubkan daripada jutawan-jutawan tanah air berdasarkan kepada pengalaman mereka yang bermula “FROM ZERO TO A HERO”! Untuk menjadi jutawan perlulah mendapatkan panduan daripada jutawan dan inilah dia! MENTOR JUTAWAN!Bagi mereka yang bercita-cita ingin bergelar seorang jutawan, anda perlu mendapatkannya sekarang!!!

Salam semua...!

Semakin hari semakin hebat promosi One Drop Perfumes ini sehinggakan jualan melalui agen serta pembeli daripada kami tidak seperti yang dijangka...!! Adalah tepat bagi anda yang ingin mencari wang tambahan bagi menampung kehidupan seharian dengan menjadi agen jualan bagi One Drop Perfumes ini melalui kumpulan kami...Bukti dibawah adalah sebahagian daripada promosi One Drop Perfumes melalui media cetak:

One Drop Perfumes

One Drop Perfumes

One Drop Perfumes

One Drop Perfumes
Nota : Klik pada gambar untuk paparan yang lebih jelas

P/S: Ayuh!!! Segera mendaftarkan diri menjadi sebahagian daripada agen jualan kami sementara masih ada kekosongan sebelum tawaran ini DITUTUP...!!!
Salam semua...!!!

Apa yang ingin saya kongsikan disini adalah untuk menyampaikan bahawa produk One Drop Perfumes ni sekarang memang killer produk!!! Set jualan yang ditempah oleh pembeli dan agen jualan di bawah kumpulan ini habis diborong....!!! berapa set yang dah laku??? adalah X7 yang telah disambar hanya dalam tempoh 2 hari ( 13 - 15 Okt 2008 ) Kami sendiri kagum dengan permintaan yang tak menang tangan dan hasil jualan One Drop Perfumes ini...Oleh itu adalah wajar bagi anda untuk merebut peluang menjadi agen jualan disini sementara ada lagi 1 bulan lebih nie...Selepas itu TAWARAN SEPERTI YANG ADA SEKARANG INI AKAN DITUTUP...!!! DIULANGI...DITUTUP..DITUTUP!!!!

One Drop Perfumes


One Drop Perfumes


One Drop Perfumes

Nota : Gambar Set One Drop Perfumes sebelum dibungkus & dipos
(KLIK PADA GAMBAR TERSEBUT UNTUK PAPARAN YANG LEBIH JELAS)

One Drop Perfumes

One Drop Perfumes

One Drop Perfumes

Nota : Set One Drop Perfumes sebelum pembungkusan

Salam semua...Gambar diatas merupakan antara sampel pembungkusan One Drop Perfumes yang dilakukan oleh pihak kami kepada pelanggan dan agen jualan. Setiap daripada set One Drop Perfumes ini akan dimasukan kedalam kotak sebelum dibalut dengan kertas pembalut. Oleh itu set tersebut akan berada dalam keadaan baik sebelum penghantaran menggunakan Pos Laju dibuat...!!

" ONE DROP PERFUMES - HARUM SEMERBAK HANYA DENGAN SATU TITISAN SAHAJA! "