Salam semua...Terima kasih kepada para pembeli & juga agen jualan kami kerana terus mempercayai perkhidmatan bagi tempahan produk One Drop Perfumes ini...!!! Dengan kepercayaan yang diberikan ini, kami akan terus memberikan perkhidmatan yang lebih cekap disamping harga istimewa ke atas produk One Drop Perfumes ini di masa akan datang. Yang pasti tawaran harga baru yang pasti akan lebih menggembirakan anda setelah tawaran sedia ada ini berakhir pada 11/11/08. Oleh itu bagi yang belum mendaftarkan diri sebagai agen jualan kami, segera berbuat demikian kerana peluang seperti ini bukannya datang selalu.....!!! Bertindak segera sebelum tawaran ini TAMAT....!!!!

One Drop Perfumes

One Drop Perfumes

Nota : Sila klik pada gambar tersebut utk paparan yang lebih jelas
Salam semua...!!! Memandangkan permintaan yang sungguh menggalakan dari pembeli serta agen jualan kami, kami kini menyediakan BANNER untuk memudahkan promosi samada di rumah, kedai mahupun pejabat.. So akan lebih mudah bagi anda untuk menarik minat pembeli membeli secara terus kepada anda...!!! Berikut adalah contoh banner beserta tawaran harga bagi banner ini :

One Drop Perfumes

Kos penghantaran bagi banner diatas ialah RM 7 (Semenanjung Malaysia) & RM 10 (Sabah & Sarawak) bagi setiap 5 unit banner tersebut..Pasti dengan banner segempak ini akan memeriahkan lagi promosi jualan anda & meraih sales yang....( anda sendiri tahu yer...!!! )

Berikut adalah langkah-langkah yang perlu dibuat untuk tempahan banner:

A - Lakukan bayaran ke akaun dibawah:

1. MAYBANK - 164016991040 ( MOHD HAIRUL HISHAM BIN HALIL )
2. CIMB - 01130063097526 ( MOHD HAIRUL HISHAM BIN HALIL )


P/S:Bagi pembayaran secara online, sila masukkan email mohd.hairulhisham(@)gmail.com untuk rujukan saya.

B - Sila E-MEL kepada saya maklumat tempahan & tajuk - PEMBAYARAN BANNER ONE DROP PERFUMES seperti dibawah :

NAMA:
ALAMAT:
NO H/P:
JUMLAH BANNER YG DITEMPAH:
JENIS BANK:
MASA BANK IN:
TARIKH BANK IN:

C - Untuk mempercepatkan tempahan anda SMS kepada saya di no 017-3834722 seperti format di bawah :

CODP BANNER (JARAK) NAMA (JARAK) ALAMAT (JARAK) NO H/P (JARAK)
JUMLAH BANNER YG DITEMPAH (JARAK) JUMLAH BAYARAN (JARAK) JENIS BANK (JARAK) TARIKH & WAKTU BAYARAN (JARAK)

Cth: CODP BANNER ABU BIN HASAN NO 7 JLN CEMERLANG 3 TMN CEMERLANG 84000 MUAR JOHOR 017-388**** 10PCS BANNER RM 144 MAYBANK 10 OGOS 08 11.00am

D - Apabila semua telah selesai dibuat, proses tempahan ini akan mengambil masa 1 - 3 untuk tujuan pengesahan & penghantaran ke atas setiap tempahan yang dibuat.

" ONE DROP PERFUMES - HANYA SETITIK DI BADAN WANGI SEPANJANG HARI "
Salam semua...!!!!

Nak kata macam mana lagi...mmg produk One Drop Perfumes nie mmg killer produk kat pasaran la...!! Dalam 1 hari jek bleh dapat order cecah RM 300...!!! mmg masyuk laa bisnes hanya jual minyak wangi 2.75ml nie jek...!!! So kalo anda semua nak dapat sales mcm nie...Jom daftar menjadi AGEN JUALAN kami sementara masih ada kekosongan...!!!! Bukti penerimaan pembelian seperti dibawah:


One Drop Perfumes

Nota : Sila klik pada gambar tersebut utk paparan yang lebih jelas