Berikut adalah maklumat & panduan agen jualan One Drop Perfumes :

One Drop Perfumes - Pakej RM 210

PACKGAGE RM 210

VIA PAYPAL 60USD
One Drop Perfumes - Pakej RM 290

PACKGAGE RM 290

VIA PAYPAL 83USD

Oleh itu bagi mereka yang berminat untuk membeli produk One Drop Perfumes ini, anda hanya perlu membuat beberapa langkah mudah iaitu :

1 - Daftar secara percuma di dalam kedai online tersebut iaitu di SINI

2 - Kemudian anda dikehendaki mengisi username & email anda

3 - Password akan diberikan di dalam email untuk anda login ke dalam kedai online tersebut.

4 - Bagi membuat tempahan ke atas One Drop Perfumes ini, anda perlu ke ruangan kumpulan "Beauty & Wellness - One Drop Perfumes "

5 - Sekiranya anda ingin menjadi agen jualan, klik pada "Pakej RM210/RM290" dan tekan "Beli" . Bagi pembeli yang ingin membeli produk One Drop Perfumes, pilih yang mana set yang ingin ditempah.

6 - Untuk makluman, panduan "cara pembelian & cara pembayaran" disediakan bagi pengguna baru.

Ini sahaja langkah-langkah mudah yang perlu anda lakukan untuk membuat tempahan produk One Drop Perfumes!

EZYSHOP2U.COM - YOUR EASIEST SHOPPING STYLE!
Salam usahawan,

Terima kasih atas kesudian anda semua melayari blog One Drop Perfumes ini! Untuk makluman semua, pakej agen jualan RM180 & RM 260 telah DITUTUP (30 AGEN BARU telah dipenuhi). Terima kasih kepada mereka yang telah mendaftarkan diri dibawah kami.

Walaubagaimanapun, masih ramai yang bertanyakan kepada kami mengenai pakej agen jualan yang lain. Oleh itu kami secara rasminya menawarkan 2 pakej agen jualan ONE DROP PERFUMES yang baru merangkumi SET PERFUMES + BANNER + E-BOOK seperti dibawah:

One Drop Perfumes - Pakej RM 210

PACKGAGE RM 210

VIA PAYPAL 60USD
One Drop Perfumes - Pakej RM 290

PACKGAGE RM 290

VIA PAYPAL 83USD

Untuk makluman semua, pakej baru ini terdiri daripada SET LENGKAP PERFUMES diltambah lagi dengan BANNER & E-BOOK yang diberikan secara PERCUMA! BANNER ini diberikan untuk bantuan promosi jualan kepada prospek pelanggan baru anda!

Mengenai E-BOOK pula, kami sertakan didalam bentuk "CD" yang mana E-BOOK tersebut didalam bentuk ".pdf" yang mana anda boleh membacanya melalui perisian "ADOBE READER". Ebook ini terdiri daripada 3 buah buku "BESTSELLER" iaitu :

1 - Rich Dad Poor Dad - Robert T.Kiyosaki (mengandungi 130 m/s)

2 - The Science of Getting Rich - Wattles (mengandungi 66 m/s)

3 - Why We Want You To Be Rich -
Donald J.Trump & Robert T.Kiyosaki (mengandungi 355 m/s)

Bantuan E-BOOK ini adalah untuk membantu & merangsang minda agen jualan yang baru untuk menceburi bidang perniagaan khususnya produk ONE DROP PERFUMES ini. Anda pasti bersemangat & mampu memperolehi kejayaan seperti yang telah kami lakukan seperti TESTIMONIAL dibawah :


Oleh itu, jangan lepaskan peluang untuk menjana pendapatan sampingan melalui One Drop Perfumes ini bersama kami yang mana BONUS HEBAT diberikan secara PERCUMA kepada anda! Sudah ramai yang mampu menjana pendapatan sampingan dari produk hebat ini dikala isu pembuangan kerja di MALAYSIA kini semakin serius & keaadan kemelesetan ekonomi di seluruh dunia begitu membimbangkan kita semua.

p.s - PAKEJ AGEN JUALAN DIATAS TERMASUK CAJ PENGHANTARAN BAGI SEMENANJUNG MALAYSIA & SABAH SERTA SARAWAK

p.p.s - PAKEJ AGEN JUALAN INI HANYA DIBUAT OLEH PIHAK KAMI SAHAJA & BUKANNYA DARI PIHAK SYARIKAT ONE DROP SDN BHD!
Buat julung kalinya One Drop Perfumes serta para penyampai THR Gegar barisan artis tempatan akan menemui anda di dalam program THR Gempak Gegar di Pantai Timur mulai 28 Febuari ini.

Pesta One Drop Perfumes

THR Gempak Gegar ini ditaja oleh pihak One Drop Sdn Bhd yang merupakan pengeluar minyak wangi tanpa alkohol yang terkemuka di Malaysia, sebagai tanda terima kasih kepada pengguna yang telah banyak membantu pihak One Drop Perfumes sebagai minyak wangi pilihan pengguna khususnya di pantai timur.

Pesta One Drop Perfumes

Disamping berhibur, beberapa aktiviti yang melibatkan pengunjung trut disediakan bagi memeriahkan lagi acara ini. Malah para pengunjung juga berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah istimewa yang disediakan oleh pihak penganjur.

One Drop Perfumes juga akan menawarkan potongan harga hebat kepada mereka yang ingin memiliki produk mereka. Malah para pengunjung yang berminat untuk menjadi pengedar One Drop Perfumes juga boleh terus mendapatkan penerangan lanjut dari pihak syarikat One Drop Sdn Bhd.

Siaran luar yang akan bermula pada jam 2 petang bersama-sama penyampai radio THR Gegar yang terdiri daripada Nasa, Andy Hakim, Nazrin, Suzana, Gina, dan Nadira menjanjikan aktiviti menarik untuk anda disamping cabutan bertuah & persembahan dari artis tempatan akan memeriahkan lagi Pesta One Drop Perfumes ini!


Berikut adalah Road Tour One Drop Perfumes di pantai timur:

LOKASI - KUANTAN PARADE, KUANTAN PAHANG D.M

TARIKH - 14 MAC 2009

MASA - 2PM HINGGA 6PM


Credit : Dari keratan akhbar KOSMO Khamis 12 MAC 2009


P.S - Bagi orang pantai timur, jangan lepaskan peluang anda untuk mendekati dengan lebih dekat produk One Drop Perfumes ini!